works
samenwerken

WAT IK JE KAN BIEDEN

 

Projectmanagement
Je hebt een iets te mean & lean organisatie om toch een belangrijk reclame-/design of communicatieproject te realiseren. Schakel mij in. Ik heb bijna 20 jaar ervaring in dit hectische vak, ik heb een groot netwerk met alleen maar topmensen. Ik krijg het geregeld.

 

Strategie/concept/ copy/design
Heerlijke reclame- en designopdrachten. Graag! Natuurlijk voer ik die uit met m'n bureau STRATMoRE. Maar als het project het nodig maakt, schakel ik ook andere mensen in. Dit hangt van het project af.

 

Interim-opdrachten
Dat lijkt op projectmanagement met dat verschil, dat ik bij interim-opdrachten ook de omgeving/cultuur en organisatie meeneem in het tot stand brengen van het gewenste resultaat. Dan laat ik namelijk na afronding de organisatie met grip op het project en het beleid achter.

 

 

 

 

Communicatie-advies
Elk bedrijf heeft last van beroepsdeformatie en blinde vlekken met betrekking tot communicatiestijl en cultuur, intern- extern.
Ik bied helderheid en een duidelijk plan van aanpak. En ik benoem ook waar en bij wie de verbeteringen het meest effect hebben. Dat is niet altijd pijnloos, maar als het resultaat oplevert, is de pijn snel vergeten.

 

Presentaties
Er staat op deze site een opsomming van onderwerpen waar ik het in mijn presentaties over heb. Rode draad door de presentaties is wel dat ze alle betrokkenheid van het publiek vragen en dat ik me meestal niet houd aan wat er op het scherm verschijnt. Daar zijn de onderwerpen te leuk voor.
Want er staat wat te gebeuren: wat voor effecten hebben wij op merken via het internet, hoe houdt een business model stand met zoveel transparantie, etc.

 

 

 

 

Short term taskforce
Ik ben lid van de Brand Anarchists. Een internationale club van ervaren deskundigen, met samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van brand design, voor internationale A merken. Designkennis, onderzoekskennis, maar ook visie op toekomst en merk, op product en afnemers etc. Ideaal om een product te introduceren op een markt die je niet kent, maar waar wij insiders hebben. Ons gebied bestrijkt Europa t/m Turkije, Rusland, en Aziƫ (Japan, Taiwan, China).


Tarieven? Bel even of stuur een email dan weet je snel meer.

Telefoonnummer:
+31 (0) 6 239 67 410 info@frankswolfs.nl